Bare fordi Mor ligner noget, der er løgn...

16.04.2012

... behøver Mejse ikke gøre det... Se hvem der fik sig et par seje ADIDAS sneakers denne weekend.. 

er de ikke bare for CUTE? Lysegrå med lilla & pink detaljer

En weekend, der iøvrigt har budt på en Mor som har været mega-sløj (og stadig er det)... Jeg har lige haft nogle klare øjeblikke, men ellers er jeg flygtet ovenpå i mørket og roen, når jeg da ikke lige var i krig med at hoste mine lunger ud... 

Nu må det godt snart vende, så jeg kan hygge med min lille familie igen, og få ordnet alle mine løse ender på to-do listen.. Jeg har en hulans masse ting at vise jer!!


3 kommentarer :

  1. der er ikke noget bedre end små sko, glæder mig til min piger skal have sko :)

    SvarSlet
  2. God bedring, kære kære sko og kom snart på besøg :-)

    SvarSlet
  3. De sko er virkelig søde. Har købt nogle næsten magen til :)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise