Hama Minnie = sikker Mejse-begejstring

26.04.2012


Mejse er virkelig inde i en Minnie Mouse fase... Jeg mener; hvilket barn kan sige "Minnie Mouse" inden de kan sige "Mor"...?!!! Hun får lov at se Mickeys Klubhus engang imellem, og hver gang hun peger på fladskærmen, blir der sagt "Minnie"... Især musikken deri har hendes interesse, og blir der danset... Selve handlingen fanger hende egentlig ikke; der bliver istedet livligt leget med dukker indtil musikken popper op... Så bliver dukkerne kastet til fordel for endnu en hurtig dans...

Hun har en Minnie bamse, som får mange knusere - og jeg har været heldig at finde en Minniekjole med matchende leggings i H&M samt nogle fine retro Minnie ting i genbrug..  Hun er super sej til at genkende hende & Mickey og hviiiiner Miiiiinnnieeee hver gang... Det er lidt kært! 

Så nu glæder jeg mig til at se hvad hun siger til Mors nye broche 
(nå, ja - og så blev det da lige til en Bambi broche også... Når man nu VAR igang....).. Jeg har også et projekt i hovedet til min kære mand..
Rigtig dejlig torsdag til alle jer bag skærmene
Nu SKAL jeg virkelig også igang med rengøringen, for jeg får fornemme besøg denne weekend!!!
3 kommentarer :

  1. Hi hi fed broshe!!! Den med Bambi er ûber fin! Den gad jeg godt at ha!

    SvarSlet
  2. Så har jeg en ting hun vil elske. Søde ven, vil du ikke maile din adresse eller skrive den gennem fb. Kan ikke huske den fra sidst.:)

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise