Hama til den modebevidste fyr...?

29.04.2012

En Betty Boop med wrestler-skæg?

Som lovet tidligere, har jeg været igang med at lave mande-brocher (og jo - det findes) I Hama perler.. Dem kan han pimpe sine skæve outfits når han skal til modemesse i henholdsvis Kbh/Berlin her til sommer.. Og måske lejlighedsvis for at glæde hans kone, der elsker når han er lidt skør & anderledes..


inspirationen hentet fra Randy Jacksons broche på American Idol



Se hvor fint han pynter..

Legen stopper ikke her - for jeg hr også lavet butterflys i Hama

egentlig også som broche, men sys den er meget fin i kraven også
Nu er jeg blot spændt på om han tør
Jeg tror ikke jeg er helt ovre min Hama fase, så måske er der mere på vej...?


5 kommentarer :

  1. Sikke da nogle fede ideer.... Dem må han bestemt bruge! :)

    SvarSlet
  2. Super sejt! Ih jeg tror også jeg vil finde mine perler frem og lave noget hyggeligt.

    SvarSlet
  3. De er super fine, Louise! Jeg har osse lavet perlebutterflys til Jesper og de er i hvert fald blevet brugt rigtig meget :) Især en i sort/hvide farver, han syntes vist han lignede en eller anden tegneseriefigur med den på :)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise