Inden man SELV ku' sy...

24.04.2012


....bestilte jeg disse kjoler fra en sød ETSY sælger (find hende lige hér, selvom hun pt. holder ferie).. Vi sammensatte nogle rigtig fine kjoler til Mejse - og prisen synes jeg var temmelig fair - især fordi hun har nogle ret specielle stoffer, jeg synes var enten svære at skaffe // udsolgte // dyre....

En cirkus-kjole
....med det sødeste print
Og en superfin parade-kjole
Med søde børn i optog
selv ærmerne er med balloner og kaniner... suuuuk

Nu skal hun bare vågne i dagplejen, så jeg kan hente hende og prøve dem på... 
Jeg skylder jer vist også et billede af blomster-kjolen på..

2 kommentarer :

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise