Aflysning = Mejsebuks...

12.05.2012

Jeg havde sat hele min aften af igår til veninde-hygge... Min veninde blev desværre forhindret, og hvad skulle jeg SÅ lave...? Jeg har næsten lige købt det fine stof med søde dyr i JYSK (sølle 150kr for 5 meter), så jeg syede da lige et par nye søde bukser til Mejse barnet... (Jo, jo - jeg er rigtig kommet igang med at sy!) Kvaliteten af udførelsen kan selvfølgelig diskuteres, men det vigtigste er, at jeg kaster mig ud i det med masser af selvtillid og blod på tanden.. Nu skal jeg bare blive GO!

"Der er ikk' noget, der er så skidt, at det ikk' er godt for noget"
(og i dette tilfælde endte det med at komme Mejse til gode (og lidt Mejsemor også))

Har de ikke bare de sødeste udtryk, de hersens dyr?
Ribkant foroven og elastik i benene.. 
Mejse hjælper Mor
Skal du ikke have fat i det fantastiske (og billige) stof?


7 kommentarer :

 1. Hej Bukserne er blevet rigtig fine, jeg har det lidt på samme måde som dig, det kan godt blive bedre det jeg syr, men jeg er super stolt over det der kommer ud af min symaskine, så næste gang bliver det da bare endnu bedre. Men jeg syntes godt du kan være stolt over bukserne. ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne! Du kan jo sagtens, Louise ;)

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med dyr,og det stof, du viser, kunne sagtens passe ind i mine sommer-sy-planer.
  Er det mon fast bomuld eller jerseystof?

  Dejlig datter med max udstråling.

  Glædelig weekend.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Du kan da godt sy, ser ud till de er gode at have på også. God dag

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fedt - du har selv syet bukser! Thumbs up Louise!

  SvarSlet
 6. Er meget stolt af dig min søde pige!

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde de bukser - jeg har også købt det billige stof og det skal det helt sikkert bruges til et par bukser til min lille Carla.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise