Berlin guide..

28.05.2012



Jeg har jo (hvis det kan være gået nogle af jeres næser forbi) været i Berlin hele weekenden med min skønne mand.. Bare ham og jeg; total hygge... Selvom det lige krævede en enkelt tåre eller to, da vi kørte fra Mejse - som iøvrigt var i fantastiske hænder hos hendes Farmor & Farfar.. Hun havde grovhygget sig MINDST lige så meget som os, så Mor kunne pakke sin dårlige samvittighed laaangt væk... Selv når vi lavede video-opkald, via Skype, var hun også glad og ubekymret.. Må konstatere (endnu engang) at jeg har verdens lækreste/gladeste/nemmeste unge!!

Nå men; tilbage til Berlin... 
Vi oplevede så meget, at jeg vil fordele indlæggene over en hel uge.. Det er min egne oplevelser & erfaringer med Berlin, jeg vil dele med jer.. Oplevelser der primært er bygget op omkring: æde, drikke & shoppe - altså intet kulturelt eller intellektuelt - vi snakker de allermest basale behov, der tankes op:

Tirsdag
Historische Bauelemente ( = genbyg.dk GO HOME)

Onsdag
Overnatning i Berlin - sjove alternativer

Torsdag
(vintage/retro) shopping i Berlin

Fredag
Udbytte af min vintage shopping

Lørdag
Spis lækkert, anderledes og cool i Berlin

Søndag
Skønne loppemarkeder i Berlin

Mandag
Afslapning og andet sjovt i Berlin


Jeg glæder mig til at dele alle mine tips med jer
og håber i snart vil tage afsted og opleve min absolutte yndlingsby

19 kommentarer :

 1. Og jeg glæder mig til at høre om det:-) Berlin er en af mine yndlingsbyer, men det er flere år siden, jeg sidst var der.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Lyder perfekt. Skal På kærestetur til september til BERLIN, og selvom jeg har været der en gang før, ville det være skønt med en lille guide. :-)

  SvarSlet
 3. Æde og shoppe :) nemlig! Og så er jeg spændt på de shoppesteder jeg ikke kender endnu - har du set noget dansk keramik hernede? Jeg leder og leder...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm, nej - nu du siger det synes jeg faktisk ikke jeg så fx Liebe eller lignende...?

   Slet
 4. Vi smutter på sommerferie i Berlin d. 22. juni, så jeg vil også glæde mig til at læse med i din guide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jo nemlig det jeg vidste; så tænkte jeg ville dele mine shoppetips - måske du får lidt Mor-skal-liiige-shoppe lidt tid...?

   Slet
 5. Vi skal derned igen i år, så glæder mig til din guide. Billedet her er sååå fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - det er fra et loppemarked, som du ville elske!!! (mere om det senere)

   Slet
 6. Åh, jeg elsker Berlin! Glæder mig til at læse mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ... og jeg glæder mig til at du følger med...

   Slet
 7. Årh, det lyder som en lækker tur! Det vil jeg virkelig også gerne en dag.

  SvarSlet
 8. JUBII jeg glæder mig os' - Jeg har aldrig været i berlin, men er netop ved at planlægge en tur, fordi alle taler så godt om den by, så jeg følger mig og tar noter :)

  SvarSlet
 9. Venter på beretning ... skal derned med arbejdskollegaer til september

  SvarSlet
 10. Ihh det glæder jeg mig til! Jeg skal derned lørdag, så jeg kunne ellers godt tænke mig dit loppemarked indlæg et par dage før;)

  SvarSlet
 11. Nøj, hvor gad jeg godt eje ALLE de fede bogstaver :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise