Familie på tur...

07.05.2012

I denne mini-ferie har vi haft mange dejlige besøg af bedsteforældre på begge sider, 
men vi har også haft tid til at komme ud på egen hånd..  

Vi nåede fx på biblioteket hvor det blev til dejlige bøger til både mor & Mejse.. Vi har så skønt et bibliotek her i Kolding med fint legemiljø, så Mejse hyggede sig og legede til den store guldmedalje..Vi nåede også et smut til Madsby legepark i Fredericia.. En gratis park med legeplads, spisemulighed og en masse spændende dyr, som både Mor og Mejse jo sætter meget stor pris på..

krammeværdig, yeeees?
man kan også sagtens selv spise græsset


CUTE.... hvem der bare havde de flirtende øjne!!

Næsebjørne
mmm mimfff,, snuse-snuse

1.... 2..... 3..... NU...3 kommentarer :

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Her elsker Mynthe og jeg også dyr :)
  Det ligner en rigtig hyggelig "lege/dyrepark" - og så gratis? Skønt!

  Jeg havde faktisk en næsebjørn dengang jeg var mindre, Alf - lidt sjovt at se dine billeder af næsebjørne, dejligt dyr :)

  SvarSlet
 2. Åh jeg savner MadsByParken når der vises billeder derfra. Det er et skønt sted!
  Lyder til I har haft det rigtig hyggeligt

  SvarSlet
 3. Haha. Jeg elsker billedet af Mejse, der lige får sig en bid græs. Hun er sgu sød :-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise