Glædelig Mors dag...

13.05.2012

Først en lille hilsen til min EGEN lille Mutti... Rigtig glædelig Mors dag.. Jeg håber du har fået det bedre og er frisk nok til et bette Kolding besøg idag...? Vi glæder os allesammen til at se jer... Klem fra din datter
Jeg fik lov at sove længe idag, og blev vækket af min lille Mejse som kom op med en lille buket blomster ude fra haven... Nedenunder ventede en stor og lækker morgenmad med frisk-bagte boller.. Mors dags gaven fik jeg allerede igår, da vi var i Givskud Zoo, nemlig et årskort til hele familien.. Et årskort der udover at give os gratis entre i Givskud, Odense & Aalborg Zoo, også giver 50% på mange andre steder... Jubiiii - så nu skal familien bare på tur!!Elsker mange dyr - men giraffen er virkelig iblandt TOP 5
Mega mange løveunger der var vilde & legesyge..

mini-kid - mega cute og nussesyg


søøøøøde lille gedekid....
...hooovvvv...?
Uhmmmmm, NAM NAM.... Mit hår lignede åbenbart spaghetti?!!!


 Det håber jeg altså vi kommer til at bruge meget! 
Vejret var ikke vildt godt igår, men det var stadig en sindssyg hyggelig tur!

✿ RIGTIG GLÆDELIG MORS DAG 


4 kommentarer :

 1. Vi kommer snart og tager på safari med jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. JUBIIII.. Dog må jeg lige orientere dig om at løverne blev fodret med hele heste da vi var der... Det var lidt grumt; men jeg kan måske glæde dig lidt ved at sige at det er syge dyr, der bliver doneret dertil af lokale landmænd (det fik jeg ihvertfald at vide da jeg var i praktik derude)

   Slet
 2. Nej, hvor ser det bare hyggeligt ud - misundelsesværdig gave!. Og sikke dog en fin mors dags morgen du fik dig der

  SvarSlet
 3. Ser ud til at have været en super hyggelig dag! =)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise