Havemøbler..

21.05.2012


Mmmmmm, i weekenden kørte jeg til Ribe-egnen for at hente det fineste havemøbel-sæt.. Det skulle erstatte vores klodsede (og smadrede) bænk/stole/bord-sæt, der nu lever videre som frokost-hygge på Fredes job. Totalt win-win, ikke sandt..? (og når man så ovenikøbet fandt et lille fint loppemarked på vejen, jamn.. Behøver jeg skrive mere?)

Det runde bord passer meget bedre til vores fine terrasse, som mine forældre har lagt. Vi overvejer at male sættet hvidt, men måske bliver det først næste år...?


retro vasen er fra Søholm, er ét af mine nyeste loppe-kup
Ovra, er den ikke FIN!

5 kommentarer :

 1. Det ser rigtig godt ud, Louise - der vil i med sikkerhed få mange dejlige timer sommeren over :)

  SvarSlet
 2. Hvor skønt - og perfekt vejr at få det hjem til :o)

  SvarSlet
 3. Ej hvor ser det hyggeligt ud! Rigtig fint og vasen er skøn! Jeg har også en plan om at shine terrassen lidt op - tak for inspiration ;)

  SvarSlet
 4. sikke et fint møbelsæt. Det ser ualmindeligt hyggelit ud. Er helt forelsket i din dug - den er simpelthen indbegrebet af sommer og farmor og farfar og kirsebær... - Ihhh altså hvor hyggeligt!

  SvarSlet
 5. Fine havemøbler! Hvad gav du for dem?

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise