Historische Bauelemente ( = genbyg.dk GO HOME)

29.05.2012

Jeg har altid savlet over vores fine danske side genbyg.dk, der ofte bugner af sjove finurlige fund og byggematerialer.. Det er selvfølgelig ikke billigt, men det er alligevel sjovt at browse deres udvalg..

Derfor synes jeg også det lød MEGA spændende, da min mand erklærede, at vi skulle forbi efter vinduer til hans arbejde, og at det altså var et temmelig sejt udvalg de havde.. Overrasket blev jeg alligevel da jeg trådte ind på den sand-fyldte gårdsplads, som var fyldt med gamle fontæner, statuer og gitterporte.. En velkomst der klargører én til et fantastisk møde med 20.000m2 fyldt med smadrede seje vinduer, døre, mursten og andre sjove ting.. Min lille Iphone var rødglødende, fordi der var de fedeste ting OVERALT...

Første syn; smukke store statuer på rad og række


lige til rustikke mosaikker
antikke fliser
et lille udpluk af metal-vinduerne


Disse vinduer købte Frede til hans arbejde - de skal bruge dem til en messe-stand

surrealistisk; murbrokker overalt - og VARMT...
flotte sten til en ny, gammel murstensvæg i huset måske...?
 DØRE, DØRE, DØRE:OMG - er det ikke noget af det smukkeste i længe har set?!!! 


kunne man friste med et lille badekar? 
... eller en lille flok havenisser; sælges samlet...
Dét her gjorde ret ondt på hjorte-elskeren i mig
+ en pæn stor afdeling med nips & loppergode ben....?
oversize industriel persienne
seje gamle brædder, der har været med i en brand (det mørke) - og nu lever videre som gulv 

HVORFOR har man ikke et større hus..?!!
Så havde jeg købt skillerumsvinduer, gulvbrædder og smadrede døre; kan jeg love jer

Så skal du alligevel køre til Berlin (og måske er du endda igang med en husrenovering) synes jeg BESTEMT du skulle sætte GPS'en til denne adresse: (som faktisk kun ligger 5km fra motervejen, så vidt jeg husker; ergo er det en lille-bitte omvej ift. den oplevelse, der venter jer...) 

Historiche Bauelemente - architectural antiques
Bärenklauer weg 2
16727 Marwitz
8 kommentarer :

 1. Uhh.. det ser fristende og farligt ud, men det skal da opleves.
  Lige før, man kunne bruge det som en undskyldning for, at tage mod Berlin :-)

  SvarSlet
 2. Wauw sikke et slaraffenland....hvem der bare havde en røvfuld penge:-)

  SvarSlet
 3. I Vestjylland kører man til Skave Nedbrydning for at handle sådanne ting. Så hvis Frede skal bruge sjove til og sager til arbejde, så kunne det være at han skulle prøve der. Det ligger mellem Holstebro og Viborg.

  /Louise

  SvarSlet
 4. Jeg er så glad for at du laver en guide til Berlin. Vi går nemlig og overvejer om vi skal tage til London eller Berlin til august. London kender vi, men vi har aldrig besøgt Berlin. Så super fedt med inspiration og anbefalinger :)

  SvarSlet
 5. Vupti - adressen er gemt i mit "rejsekartotek" :) Det ser alt alt for fedt ud!

  SvarSlet
 6. Åh, jeg er helt vild med de gamle døre i forskellige farver! <3

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise