Hjælp lige med at sige velkommen...

23.05.2012

... til en meget kær og kreativ veninde, som nu endelig har fundet sig til rette i blogland. Jeg har hjulpet hende lidt med tips, tricks og design af header og bloggens udtryk - synes det er blevet liiiige Milla!


Hendes dejlige, dejlige blog hedder 

...og hvis du, som jeg, elsker kreativ indretning, flotte syprojekter og lækre madopskrifter (gerne øko og selvforsynende), synes jeg BESTEMT du skulle kigge forbi hende og byde varmt velkommen.. Hun er ihvertfald én af de piger, der konstant inspirerer mig... 


---> MISS MILLA'S VILLA <---

se fx denne fine sengehest *savle-savle-savle*


Du kan besøge hendes hjem lige hér i et tidligere indlæg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise