I ❤ tirsdag...

01.05.2012

Jep, den er tilbage - den vintage-lokkende shoppedag! 

Og lige nu har jeg en bette ting for jumpsuits
så lad os kigge på elleve lækre af slagsen..køb den her

køb den her

køb den her

køb den her

køb den her

køb den her


køb den her

køb den her

køb den her

køb den her

Er det bare mig, der får lyst til sådan én 
når solens stråler melder sin ankomst...?


4 kommentarer :

 1. Oh hvor er det flot! Rigtig sommer agtigt mon ikke vi ser masser af den slags i sommer

  SvarSlet
 2. Ja de er super søde...et lille tip, hop ind på malashop.dk der har de sat deres Mama kollektion uforskammet langt ned, tror deres jumpsuits er sat ned til 100kr stykket... Synes den ensfarvede er rigtig sød :) hilsen Maria...... Enmorsunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Lækre og bestemt en sommer værdig! ;)

  SvarSlet
 4. Oh my! Må jeg godt få den og den og den og den! De er jo super fine! :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise