Loppemarkeder i Berlin...

30.05.2012

Efter specifikt ønske fra Anne // Apfelstrudel, kommer her en beskrivelse af loppemarkeder - så følger overnatnings-ideer senere.... Der findes selvfølgelig et VÆLD af loppemarkeder i Berlin hver weekend,.. Jeg vil blot lige hurtigt omtale de to jeg nåede i denne omgang:

ARKONA PLATZ
Gemt imellem træerne ved en lille hyggelig park, ligger det fineste lillebitte loppemarked, med teaktræk, retro møbler, og nips, tøj og sjove ting.. Helt sikkert et sted jeg vi anbefale, om end ikke andet for at se standen med de mange farvestrålende bogstaver, indehaveren selv har renoveret og klargjort til salg.. 

Jeg købte selv et retro æble til isterninger (måske til Mejses legehus)


Åbent hver søndag 10-16

Großer Trödelmarkt am Arkonaplatz
Arkona Platz
10435 Berlin

Læs mere om markedet her

- - - 

MAUER PARK
....og i gå afstand kommer du til den noget større loppemarked nær Mauer Park.. Her finder du gamle ting blandet med nyt - samt hjemmegjorte kreationer, madsstande og meget mere virak... 

Personligt synes jeg meget bedre om det første lille marked, istedet for dette mere larmende.. 
Men alligevel sjovt at opleve, hvis du har tid...super fint retro skab med overskab.. Mums

På dette marked fandt jeg faktisk ingenting (udover en Currywurst mit pommes).. 

Åbent hver søndag fra 7-17

Flohmarkt am Mauerpark

Bernauer Strasse 63-64
10435 Berlin
læs mere om markedet her

- - - 

FLERE LOPPEMARKEDER I BERLIN?
læs en rigtig god artikel lige her


4 kommentarer :

  1. Ej sådan et æble, det ser man ikke mange steder :)

    SvarSlet
  2. Jeg var også ret vild med Arkonaplatz sidste sommer, dét kan anbefales. Og hey, selvsamme æble har jeg :D

    SvarSlet
  3. hvis Mejse ikke skal ha det i legehuset ..så vil jeg gerne købe det :D

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise