Shhh...

16.05.2012

YAY... Jeg starter i spændende, spændende virksomhedspraktik den 29.!!! Det er lige sådan noget jeg gerne vil; website ansvarlig, fotografering, stylist-opgaver, billedredigering, grafiske opgaver, admin af facebook osv for et herretøjsmærke... Lyder det ikke bare lækkert?!! (ihvertfald for en lille semi-nørd som jeg!)

Indeni kører det rundt på højtryk af tanker og ideer... Også derfor mine indlæg ikke er så regelmæssige som jeg godt kunne ønske.. Jeg har fundet SÅ mange fine ting i genbrug, jeg ellers gerne ville dele med jer... Men kommer tid, kommer indlæg - og i er altså stadig meget i mine tanker (der er lidt plads endnu)


Jeg er ikke typen, der er god til hemmeligheder, men trods det faktum - bærer jeg alligevel rundt på én (og nej; bærer skal ikke tages for bogstavligt; vi venter os ikke!) Jeg glæder mig helt vildt til at dele den med jer, og kan godt afsløre, at det er en arbejds-relateret hemmelighed - brikkerne er nu ved at være faldet på plads for mig... og jeg er så ovenud lykkelig!!!


Og nu glæder jeg mig bare til at komme IGANG den 29.
Rigtig dejlig dag til jer alle - Jeg har Mejse-pigen hjemme og vi skal bare HYGGE os idag.. Jubiii

11 kommentarer :

 1. Tillykke med praktikken! - og hvor er jeg spændt på at høre mere om din hemmelighed:-) Dejligt når noget man ønsker går i opfyldelse....

  SvarSlet
 2. Ih hvor lyder det altså bare dejligt for dig Louise:-)
  Glæder mig til at høre hvad det er du skal lave:-)

  SvarSlet
 3. Det lyder super-spændende!
  maj

  SvarSlet
 4. Det lyder super godt, tillykke!
  Glæder mig til at høre mere, men så længe du er glad, så er det jo bare fedt fedt :o)
  God hygge dag

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare dejligt at høre, Louise :-) Glæder mig til at høre mere om, hvad det er :-)

  SvarSlet
 6. Fedt, fedt, fedt!! Glæder mig til at høre hemmeligheden :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med praktikken... håber det bliver så godt... og er helt nysgerrig efter hemmeligheden...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 8. Du er altid i gang med så mange projekter, man må ikke sige til mig at man har en hemmelighed uden man skal sige den nu haha.. :D SPÆNDENDE.. :D

  SvarSlet
 9. stor tillykke din vej :)

  SvarSlet
 10. Held og lykke på din vej - jeg er spændt på at høre hemmeligheden :-)

  SvarSlet
 11. Jeg er også spændt... forstår godt at du glæder dig til lige netop de udfordringer.. det ville jeg også gøre ; )

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise