Berlin i børnehøjde...

09.06.2012


Efter al den snak om Berlin  her på bloggen - og ikke mindst om gode ideer til oplevelser dernede, synes jeg det var meget sjovt at blive kontaktet af Sara, forfatteren bag en dugfrisk bog (udkommer først den 14/6 - både som fysisk og e-bog) kaldet "Ella Bellas eventyr, Berlin"... En bog, der kommer med super gode tips til hvordan du rejser til Berlin med børnene i hånden; og gør turen ligeså meget for dem, som for jer... Og ikke mindst om de historiske elementer i byen; tegnet og fortalt på en måde så alle kan være med...

Jeg har fået lov at smugkigge lidt i bogen, og den er simpelthen så fiiiin.. Jeg er helt vild med tegningerne og den let fordøjelige opdeling af de forskellige bydele og seværdigheder.. Jeg kan lige se, at man forbereder ungerne hjemmefra med den; og måske kan man selv lære lidt undervejs...?


Ja, jeg er blevet kontaktet af forfatteren, men jeg får absolut intet for dette indlæg, andet end muligheden for at dele en rigtig sød ide med jer - og fremme kendskabet til en dygtig lille iværksætter.. Så tak for tippet Sara! Og held og lykke med dit fine projekt!!

2 kommentarer :

 1. Jeg er glad for tippet..
  Berlin er en af de storbyer vi drømmer om at besøge i den nærmere fremtid. Og med 2 rollinger under taget, vil bogen nok blive brugt flittigt :)

  SvarSlet
 2. Sara er nemlig helt igennem fantastisk - dejligt du ville dele tippet! Har ventet på bogen længe, og vil glæde mig til den kommer ud - suppleret med alle DINE meget fine ideer og tips Louise. Tak for en helt igennem skøn blog - og alt det bedste for dig med alt det nye og spændende!.
  Kh
  Anne

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise