En våd weekend..

11.06.2012

..Og hér hentydes ikke til ens unge og vilde weekends (med undtagelse af min mand selvfølgelig, der har været på hele TO drukture denne weekend).. Jeg har været "alene-mor" imens han slog til Søren, og vi har virkelig hygget - på TRODS af regnen..

Mejses Mormor og Morfar har været på besøg og vi kørte lige et smut i Givskud zoo, hvor Mejse og Mormor var så heldige, at en giraf stak hovedet helt ind til dem.. Jeg nåede liiiiiige at klø den på snuden + tage dette foto da den ligeså stille trak sig tilbage... Mejse og Mormor var vist ikke såååå begejstrede, da den gjorde antræk til at give dem et kæmpe slik...

er den ikke cute!!!

Vi har hygget med tegnefilm, tegnet og hoppet i sofaen til musik:

Mejse har fået en KÆMPE Bamse af Mormor & Morfar
(vi påtænker at bruge ham lidt som tv/sækkestol)
Fine Minnie & co farvesider + mine seje strømper

Og ellers har vi hygget i haven og det halv-indrettede legehus, 
Et legehus, som jeg iøvrigt nok snart skal flashe billeder fra Ehhhjjjjjj, Misser - ikke op på bordet!!!
'you talking to ME, eh?'

Mejses altankasser er begyndt at spire overalt - YAY

Stokroser er plantet langs legehuset, så må vi se om de overlever mine haveevner (eller mangel på samme)

ELSKER når purløgen blomstrer

Jordbær; i år bag net (et lille forsøg om vi så kan få dem i fred for fuglene)


Er du der STADIG Misser....?

Jeg håber også I har fået det allerbedste ud af denne smukke regnfyldte weekend...?
1 kommentar :

  1. Vi valgte Givskud i dag med niecen - det var så hyggeligt. Det er så fedt at komme helt tæt på dyrene - dog kom ingen helt ind i bilen til os :)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise