Glædelig fars dag..

05.06.2012

Især til min egen bette farmand, der kan ordne ALT fra rotteangreb, vinduer, skabe og reoler.. Tak fordi du altid gider hjælpe mig med mine skøre projekter hele tiden!! Og derudover er han jo også en fantastisk Morfar overfor Mejse!!

billede lånt lige her


Glædelig Fars dag til alle landets fædre, 
...må i blive forkælet med lækker mad, kolde øl og hyggelige familiestunder..

Herhjemme forkæler Mejse far med kage i legehuset, en tur i svømmehallen, Minnie i fjernsynet og lækker aftensmad, hvor han ikke skal røre en finger...


5 kommentarer :

 1. Nøj, hvor var den sød! ;)

  SvarSlet
 2. Kage i legehuset lyder hyggeligt. Er det en spiselig eller af sand? :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det et godt billede! :D

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Dejlig dag, hvor vi kan fejre indførelse af demokratiet i Danmark - og alle fædrene.

  Se gerne "baby-give away" på min blog.

  Glædelig tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Hvor er den da godt fundet på...

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise