Herre i eget hus...?

12.06.2012


Jeg er tit efter Frede ala; kan du nu være i alle de her farver og barnlige indslag.. Jeg mener; jeg er farveglad og tosset, og Mejse har stort set indtaget stuen med barnevogne, bamse, dukker og legekøkken

Det er sådan set ikke fordi han er vattet -  eller ikke har nogen stil, men oftest tror jeg bare det glæder mig mere at indrette vores hjem, end det det nogensinde kunne give ham... Jeg tror han nyder mine skæve indslag herhjemme - bare det ikke tager overhånd... Til gengæld er Frede enormt handy og god til de lidt grovere forbedringer herhjemme..

Jeg elsker at kigge med i hjem med alle mulige forskellige blomsterede tapeter, pasteller overalt osv, men den sukkersøde form for indretning ville jeg aldrig kunne byde min mand.. Der skal også være plads til ham... Så da han nævnte, at han gerne ville have nogle seje kasser til en oversize sættekasse vi påtænker at lave, tog jeg det ind... Og hér den anden dag, var de der pludselig - jeg slog til og han er MINDST lige så begejstret for dem som jeg (og hvem kan i grunden påtænke ham det!!)


rustne på den helt rigtige måde Lige nu finder du faktisk nogle lignende opbevarings-kasser på genbyg
(og nu er det sikkert ikke tidspunktet at dele dette; jeg har selvfølgelig fået mine foræret; kvit & frit)


Tænker du også på din mand når du indretter? 
Har du mon lige så frie hænder som jeg, eller skal du tage langt større kampe for at få trumfet noget igennem...?15 kommentarer :

 1. Herhjemme bestemmer vi lige meget - altså hvis du spørger mig!!

  SvarSlet
 2. Jeg har min stil med krystaller, hørgardiner, guldlamper m.m. Ingen kampe her.
  Til gengæld siger jeg ikke noget, når han slæber store sorte højtalere eller en kæmpe akvarium på 300 liter ind i stuerne. Til sidst bliver det fint tilpasset ind i vores hjem alligevel.
  Kan huske at have læst på en blog, hvor en eller anden "Overnisse" og "Overnissens tilladelse" blev nævnt temmelig meget i forbindelse med indretning og have. Først senere gik det op for mig, at det var manden hun havde in mente. Hvor nedværdigende...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ fint når man kan rumme hinandens forskellighed - der skal være plads til begge parter... Ofte tror jeg blot hankønnene blir kørt ud på et sidespor... Og det er jo bare slet ikke okay, vel?

   Slet
 3. Hej:-) Jeg er lige blevet fast læser hos dig, og synes at din blog er utrolig fin. Kan se, at vi blogger om lidt de samme ting, måske du har lyst til at se min blog evt. blive fast læser og tilføje mig til din blogroll. Vil nemlig gerne blive "set" lidt her i det store blogland:-)

  Mvh en ny fast læser
  madebyme-helena.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger forbi snarligt ;0) Tak for dine søde ord...

   Slet
 4. Hæhæ, det er jo nok et meget sensibelt tema det der ;) jo, der skal være plads til mand og kvinde, jeg skal ihvertfald passe på at jeg ikke kommer for meget ind... Men bliver så fint hentet tilbage af manden.. Det er vel noget der balanceres ud hos de fleste og så er der jo også de mænd som er ret ligeglade. Min eksmand f.eks. var ligeglad sålænge sofaen stod overfor fjernsynet og så kunne jeg ellers bare gå til den, tit så han slet ikke hvis der var noget der var ændret ;) mandens syngende væg-fisk kommer ikke op her og han gider ikke mere pink - så det er vel også tit bare noget med kompromisser.. Fede kasser iøvrigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rart at de i det mindste er lidt interesserede - så må det jo give de kampe det gør, ikke?

   Slet
 5. Jeg har en kæreste der får nervøse trækninger hvis jeg så meget som tænker på nips... og farver. Han har boet alene i 2 år nu og har tidligere haft kærester der åbenbart plastrede hans hjem til med den slags og han hader det!
  Dog er vi på langsomt kompromis i køkkenet, jeg har sagt til ham at hvis han vil have at det er mig der skal stå for madlavningen, så må han leve med at der skal være farver, så de bliver langsomt implementeret ;)
  Og generelt kommer der i det hele taget flere og flere farver ind, det bliver der jo nødt til når man skal have en baby ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror generelt mænd ikke er så meget for nips; og det er min Frede faktisk nok heller ikke hvis han skulle være helt ærlig.. Men der lister sig tit nye ting ind - men så engang imellem rydder jeg ordentligt ud i det og samler det i klynger, så det ikke blir så voldsomt!!

   Jeg tror egentlig også at de er fint okay - så længe man inddrager dem og ikke bare tromler dem..

   Slet
 6. Sikke dog nogle fede kasser! Wauw. :-) Jeg tænker også meget på mandens stil når jeg laver om og indretter. Faktisk er vi enige om alt. Derfor er der ikke meget blomstertapet og retrostof over mit hjem. Heldigvis er jeg dog også mere til det enkle og grafiske. Og heldigvis går min mand meget op i indretning, design og mode (han har et reklamebureau) så vi har faktisk ingen kampe. Kun konstruktive diskussioner. Men vi snakker da tit om at hvis vi boede hver for sig, så ville vores hjem se meget forskellige ud. Synes det er rart at blive udfordret lidt - og blive tvunget til at tænke alternativt og ikke blive fanget i en pastelfarvet blomsterverden. Selvom jeg OGSÅ synes det er flot. Hos andre. ;-)

  Ha en dejlig dag.

  /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan også godt lide at gå imod mængden - især hvis noget blir FOR populært... Jeg elsker at i er nogenlunde på samme spor, men alligevel har nogle raske diskussioner om tingene... Det giver noget spænding, ikke? Jeg bliver også draget af pasteller, vintage tapeter osv, men jeg kunne ikke selv tænke mig at bo der konstant (hvis jeg skal være ærlig...?)...

   Slet
 7. Wauw de er fine - eeelsker ting med sjæl (som jeg plejer at sige at ting med lidt patina har).

  Herhjemme joker jeg med at det er kæresten der må komme slæbende med de blomstrede tæpper etc. hvis de en dag skal inden for døren, for det duer jeg ikke til. Det kan se fint ud hos andre, men jeg trives ikke i det. Der imod er jeg lidt til det rå, vandrette flader og linier - måske lidt besat af især det sidste. Fx kalder han vores Ikea PS skabe (tror jeg de hedder) i stuen for værktøjskasser... :)

  SvarSlet
 8. Min mand er dekoratør og har fuldstændig overtaget indretningen herhjemme. Jeg køber alt muligt lort og nogen gange brokker han sig, nogen gange kan han godt lide det. Uanset hvad er det også mit hjem så bare fordi han er dekoratør og ved en masse skal han ikke diktere vores hjem ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor er de brae super fede de kasser, der er virkelig noget personlighed i dem. ELSKER simpelthen den slags :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise