Mejse er nu sommer-klar..

04.06.2012......Så mangler vi bare liiiiiiiige lidt varme igen, så mejse kan lufte hendes blege lamselår. Mønsteret er fra sidste SYMAGASINET; jeg har så blot valgt ribkanter istedet for faste kanter...


Tror de kunne blive endnu mere anvendelige 5-10 cm længere

Hvorfor ER det nu igen, vi voksne ikke kan bære så meget volume på hofterne?!!!

Stoffet fik jeg jo foræret, og det lille stykke hér passede perfekt til mit projekt

 Jeg elsker, at jeg nu tør kaste mig ud i nye sy-projekter, på trods af fejl, opsprætning og gøren-det-om... Jeg laver endda også lidt om på mønstrene, hvis det ikke lige helt er rigtigt... 
Så pyt med at udførelsen ikke er helt perfekt - vi kører efter devisen; learning by doing... Yay...6 kommentarer :

 1. De er bare super søde... hmm solen ja den må meget gerne snart komme igen..

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine! Og hvor er det fedt at du bare har kastet dig hovedkulds ud i det :)

  SvarSlet
 3. De er rigtig søde - jeg holder med dig...mere sommer!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor er de søde og klæder den lille trunte rigtigt godt! ;)

  SvarSlet
 5. Det kører jo derudad! Du er da for sej!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise