Vintagekjole udbytte i Berlin...

01.06.2012

... eller; ihvertfald LIDT af mit udbytte... Fik jo tillusket mig omkring tyve fine vintagekjoler, tre af dem er øremærket mine veninder - kun én af disse mangler at komme til sin nye ejer Milla // Miss Millas Villa..

Jeg vil godt lige vise jer de allerbedste og fineste fund:

Denne har jeg allerede brugt flere gange... En natkjole

...med matchende jakke, som jeg nok ikke får brugt?

Er ret vild med tonerne af lilla i denne sag

Elsker jo kraver


Jeg tror der er dømt tøj-krise næste gang jeg skal ud - men denne gang er det på "hvad-skal-jeg-dog-vælge-måden"... Det er jo faktisk den allerbedste tøjkrise man kan ha; hvis du spørger mig!

mere PLADS ønskes på sin bøjle-stang
= Fredes skjorter må vige pladsen; unfair, men bestemt en nødvendighed!

4 kommentarer :

 1. Eeeej, hvor er de fine! Er helt vild med den lilla i glidene overgange. Og den mørkeblå med prikker. Gode fund :)

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker også mere plads!!!! Men hvor er de bare smukke, dine nye kjoler - kan godt forstå, du måtte have dem med hjem!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Gud, hvor er de bare fine. Jeg elsker hver og én! .-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise