"Er du altid så glad...?"

17.07.2012

Nææh... Og det synes jeg bestemt heller ikke jeg var, den anden dag, hvor jeg havde rejst fra Berlins modemesse til Schönefeld lufthavn, ventet her i 3 timer, for at få lov til at flyve til Kbh, for derefter igen sidde i et varmt tog 2,5 time til Kolding.. Men da jeg stod dér i Kastrup, og pludselig så Starbucks skiltet.. Ja, så steg mit humør altså lige tre hak.. Jeg elsker Starbucks' Mocca, og jeg fik lynhurtigt bestilt én tall to-go inden toget skulle gå..


Og det var så hér jeg blev spurgt; "Er du altid så glad..?"... Så kunne jeg sige til mig selv, at måske er det slet ikke så slemt at være mig (var dødtræt af rejsen og de mange ugers hårde arbejde der var bag mig).. Hun kvitterede iøvrigt med en stor sol-smiley ved siden af mit navn på koppen... Og jeg gik GLAD derfra, og kunne smile af min kop hele vejen hjem...Ved i hvad? Jeg tror godt humør smitter ENDNU mere 
end et dårligt ét af slagsen...!!


6 kommentarer :

 1. Hvis du fremstår glad efter en lang rejse, og selv synes du virker træt og måske sur - så må du være et dejligt posetivt menneske med en dejlig afsmitning på andre. Det bærer din blog også præg af (altså ikke at du er træt og sur) ;)

  SvarSlet
 2. Dejligt, med så meget overskud og hvilken sød og positiv betjening, dejlig oplevelse efter en lang dag. der er bare heller ikke noget kønnere end et kæmpe smil :-)

  SvarSlet
 3. Jeg tror, du har ret. Forleden kom jeg cyklende glad afsted i København og lagde mærke til, at der var så mange søde mennesker, der smilede til mig. Men det var jo bare fordi jeg selv smilede over hele 5-øren. Humør smitter. Det er vigtigt at huske på det :-)

  SvarSlet
 4. Helt enig, og man glemmer det bare tit. Jeg får også tit samme spørgsmål, og det varmer rigtig meget at vide, at folk synes man spreder gde omkring sig - selv på dage, hvor man er lidt træt eller nede.

  SvarSlet
 5. STARBUCKS! - det sætter også et stort smil på mine læber og får mine korte ben til at gå hurtigere :0) SMIL til verden og den smiler igen! kæmpe smil til dig fra Cupcake-stylisten.blogspot.com (Rikke)

  SvarSlet
 6. Du er et fantastisk livsbekræftende menneske, og alle dem, som har mødt dig i virkeligheden, vil kunne skrive under på det! :-)

  Kh
  Anna (som altid bliver smittet af dit dejlige humør)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise