Loppe-himlen nær Ringkøbing..

28.07.2012


Ved en tilfældighed passerede vi dette hyggelige lille sted på vej til Ringkøbing.. Og jeg fortrød ikke, at jeg tvang Frede til at stoppe her, for jeg fik så utrolig mange ting med til Mejses legehus.. 

Er du i på disse kanter, vil jeg virkelig anbefale dig at kigge her forbi

Galleri Ørntvisten
Holstebrovej 71, Hee
6950 Ringkøbing

97 33 53 75

Husk også lige at kigge i de tilstødende lokaler

Der er tilknyttet et spændende galleri til stedet også:

Husk at få hirstorien om de to mumificerede katte

Spændt på at se, hvad jeg fik med mig hjem?
så kig med i morgen


6 kommentarer :

 1. Wow, alle de ting, og sådan et galleri har jeg da alrådrig set i forbindelse med et loppemarked, skægt. Glæder mig til at se, hvad du har fundet. Ha en dejlig lørdag

  SvarSlet
 2. Tak for den adr. jeg skal til området om 14 dage og bare køre lidt rundt, så der skal jeg helt sikkert forbi.
  Eva

  SvarSlet
 3. Nej nej nej - jeg må af sted MED DET SAMME!! ;-) Hvorfor har jeg dog aldrig kendt til det sted?! Jeg kommer jævnligt i området. :-) Tak for tippet.

  Glæder mig til at se hvad du fandt af gode sager.

  Kh Maria

  SvarSlet
 4. Tror da også lige jeg ville have råbt SSSTTTOOPP og STANDS :)- rigtige fine billeder, ser ud til at være mange skønne sager, så bliver køreturen da bare lige lidt federe. Elsker front-ideen med de mange stolesæder.
  Glæder mig til at se, hvad I fik med jer hjem.meget! kh mille

  SvarSlet
 5. Hvordan var priserne der?

  SvarSlet
  Svar
  1. super fair - se hit næste indlæg; alle tingene for en 100kr

   Slet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise