Ho-ho-hooooh..

03.12.2012

Shit mand... Det er jo LYSÅR siden jeg har haft overskud til at skrive herinde!! Men nu er der taget en meget vigtig beslutning, og jeg går ned i tid og dropper simpelthen job nr 2.. Jeg har vitterligt ikke haft noget sjov og/eller kreativt overskud.. Det har været hårdt, men jeg har lært lektien og satset på de allervigtigste værdier i mit liv istedet.. Jeg håber i stadigt er med derude og forsat gider følge mit liv og skøre påfund.. I har været savnet, og det er SÅ godt at være tilbage!!!

December er sneget sig ind på mig, og min julestemning har været ikke-eksisterende.. 
Jeg mener; normalt er der jo fuldt oppyntet herhjemme MINIMUM en uge før december
 - nogle gange endda midt november! Men i år har jeg altså arbejdet så meget, at jeg ikke har kunnet følge med.. Dem, der følger mig på INSTAGRAM, har dog stadig kunnet se, hvad jeg foretog mig. Nu vil jeg se om jeg ikke kan få genoptaget mit bloggeri igen - i hvilket omfang vides dog ikke endnu... 

Men jeg er tilbage - og IH, hvor har jeg savnet jer allesammen!

Min hurtige adventskrans, lavet lørdagen inden 1. advent

oldschool kalenderlys - 1 til hvert af mine jobs, og en herhjem til

Glædelig 1. december
Perle-magi - fundet i den lokale genbrug

Så var der klar til den 1. december - nissen er et retro fund
Mejse var glad for både nissen og sin første gave; en nissehue
Og så faldt der pludselig sne.. og dét er sjovt!!

- - GLÆDELIG DECEMBER - -
Bloggen har fået en ny fin jule-header,  som jeg selv har kreeret.. Baggrunden skulle også have været skiftet, men blogger registrerer desværre ikke mine ændringer - eller dvs; den registrerer dem, men ændrer dem ikke til det nye.. *suk*... Nå men,  jeg kan godt leve med det som det er!! Måske er der nogen der kender løsningen til problemet?


15 kommentarer :

 1. Åååååårh! Du kan også lige tro at der er nogen (mig, f.eks.!) der har savnet dig, skønne Louise! Velkommen tilbage!!

  SvarSlet
 2. Dejligt med et blog-pip fra dig!!!! Du har været savnet :)

  SvarSlet
 3. Dejligt med lidt nyt på bloggen :) Godt du er tilbage :)

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage, vil glæde mig til at følge dig igen :)
  Hilsen maria -

  SvarSlet
 5. Dejligt du er tilbage på bloggen.... Jeg har savnet dine søde påfund......

  SvarSlet
 6. Dejligt at du er tilbage, glæder mig til at følge dig igen, mvh Helena

  SvarSlet
 7. .....og hvor er det dejligt at du er tilbage igen!

  SvarSlet
 8. Er også glad for at få dine dejlige indlæg tilbage, søde Louise.
  Og jeg synes altså at hjertebaggrunden er så fin :-)

  SvarSlet
 9. Kan kun sige, at det er et glædeligt gensyn! Dejligt at se der er gang i julehygge og skæg i sneen

  SvarSlet
 10. Godt du mærker efter og lytter til dig selv...og velkommen tilbage...lækre billeder, der viser julehygge og overskud :)

  SvarSlet
 11. Glædelig december og god blogging.

  Kirsten

  SvarSlet
 12. Kære Louise, du har været SÅ savnet!!! Dine indlæg er altid så sprudlende, positive og livsbekræftende. Jeg har ofte tænkt på dig og også tænkt, at du virkelig har fortjent at have fået et godt job, som du også er glad for. Og kan de være andet end glad for dig? Dejligt, hvis du kan finde lidt overskud til at komme tilbage til bloggeriet - og det, som også har værdi for dig.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 13. Baggrunden er da skifet nu, er den ikke? Den matcher i hvert fald headeren rigtig fint ; )
  : )

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise