Retro sofagruppe.. (sponsoreret)

26.05.2013

Tjek lige UD hvad jeg for nogle uger siden købte 
via min DBA app på mobilen:

Jeg mener; ER det ikke et smukt stel/form?

Super fin med tremmeryg
Også en lille sofa - udover de to stole

suuuuuuk

De er godt nok ikke blevet fragtet hjem fra Nordjylland endnu- de står stadig hos køber - men SNART skal de herhjem og overbevise Frede om at de da skal udskifte vores gamle, trætte sofa... Jeg savner dem nemlig.. meget...
De skal ombetrækkes - gerne i lysegrå Kvadrat møbelstof

Flere retro køb ligge og lokker under favoritter
( + noget så kedeligt som en kogeplade)

DBA App'en er selvfølgelig gratis (og iøvrigt stærkt vanedannende). Jeg holder (flere gange) dagligt styr på alle mine ønskekøb under favoritter + jeg nemt, hurigt og enkelt kan svare potientielle køber til mine egne salgs-annoncer OG oprette nye annoncer ved ganske få klik.. UDEN at skulle huske password, login osv...Du downloader den fine DBA app lige her på iTunes


ET SPONSORERET INDLÆG?!!
Jaja.... Jeg PLEJER ikke at have sponsorede indlæg - af den simple grund at jeg SELV ønsker at tage kontakt til firmaer, skaffe giveaways til mine dejlige læsere osv i den dur.. Men da jeg blev kontaktet for at høre om jeg ikke ville skrive om DBA's nye app - synes jeg det var LIGE til (blog)højrebenet og i min ånd, da jeg netop bruger den app hver dag og LIGE har købt sofagruppen via den.. Og dét ville jeg have skrevet om alligevel... Så det skrevne herover er bestemt min egen mening...

2 kommentarer :

 1. Hold da helt .... hvor er de møbler fantastiske, og med nyt betræk bliver de da helt helt helt fantastiske:O)
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubiiii - ja det håber jeg også Eva... Bare de er gode at sidde i og ikke stinker for meget af gammel-hed... ;0)

   Slet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise