HAPPIIII NEW YEAR

31/12/2015Shit manner. 2015 har været et enormt vildt år for mig og min lille familie... Der har været så mange store ting og begivenheder at jeg næsten ikke magter at rippe op i det - størst af alt var udgivelsen af min bog RETROGULD og de efterfølgende retro-markeder på Godsbanen i Århus..

Jeg kan nu stolt afsløre at 2016 bringer noget ganske uvirkeligt med sig! Nemlig at jeg hopper ud som selvstændig per 15. januar. Dels som fultids-kræmmermor for mine skønne udstillere på RETROGULD markederne - og så vil jeg supplere med freelanceri - bla. påtager jeg redaktør-rollen ovre på dba-bloggen, så i vil også se flere indlæg fra min hånd derovre.

Jeg HÅBER min beslutning vil give mere glæde og ro i vores lille familie - og ikke mindst; ro indeni mig, der tidligere har jongleret en 30 timers stilling + RETROGULD markederne + INSTAGRAM og haltende blog + freelance skriverier. Nu skal jeg koncetrere mig om det, der virkelig gør mig glad - og jeg er faktisk nødt til at nive mig i armen.. (Det lyder jo næsten for godt til at være sandt!)

Jeg kommer sikkert til at savne mine kollegaer, så lige nu er jeg ved at lede efter et kreativt kontor-fælleskab, som jeg kan blive en del af. Og >>UHHH<< -  starter også på en deltids SOME/SEO uddannelse til februar.. Jeg bliver jo så klog, så klog!

TAK til jer, der har hængt i, trods manglende overskud til bloggen her (og til tider også ovre på IG). Jeg håber min beslutning også vil give mig mere energi til at komme igang igen! For jeg har godt nok savnet det/jer..

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE
((((Kan i mærke jeg drysser mit HAPPII-støv udover jer også?)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise