BOOK MIG


Mangler dit hjem - eller business et ordentlig skud genbrugs-magi & personlighed? 
...så er jeg helt sikkert den boligstylist du lige står og mangler. Velkommen til..


Er du vild med genbrug, men synes det er virkeligt svært at sætte sammen med nyt - især dét du har?
Eller måske synes du bare det er svært at se muligheder i "gammel skrammel" - indtil du ser det i et boligmagasin.. Måske er det endda modet, der mangler...? Frygt ikke, indretningshjælpen er nær!

Uanset hvad din grund er, er jeg sikker på vi nok skal finde ud af det sammen! Jeg tager altid udgangspunkt i DIN personlighed og DINE behov - og så drysser jeg blot noget skævhed og originalitet ud over det hele.. Resultatet vil altid blive meget personligt og unikt!

En veteran folkevogns-klub, fik lige et skud retro

Lad mig gøre det allersidste touch.
Måske er du egentlig færdig-indrettet, men føler du mangler lidt wauuw faktor! Måske kunne du tænke dig en farve (eller flere) på væggene? Eller blot nogle få unikke møbler blandet ind i dine eksisterende ting? Det kan også være du har en gammel kommode, du har arvet af moster Oda - som du nu gerne vil gøre lidt mere moderne?

Ryd op & tjen penge.
Jeg hjælper dig også gerne med at komme til bunds i nogle rum, så du kan drage bedre nytte af dine m2. Jeg har stor erfaring med at sælge mine og andres ting på nettet, så også dette ville jeg kunne hjælpe dig med at få opstartet..

Indretningsopgave for dba - bragt i JP

Udnyt min kreative hjerne
Måske ønsker du bare at få en masse indretnings-ideer ud fra fotos & beskrivende ord, som du mailer mig? Det er en billigere løsning naturligvis - men det kræver også lidt gør-det-selv-drive fra din side! Mine svar vil altid være med links til mulige emner, du kan købe på nettet, farveforslag osv.. Og så er det bare med at komme igang!

Du er altid velkommen til at kontakte mig med en uforpligtende forespørgsel. 
Mail mig på louise@retroguld.dk med dine tanker - og så kan jeg evt. ringe dig op..

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Louise Trillingsgaard
Genbrugs-ekspert // Boligstylist

(du kan iøvrigt læse mere om mig ved at klikke lige her)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise