OM MIG

Her kommer historien om mig; 
kvinden bag denne blog - sådan helt privat...


  • Jeg er født i 1980 i Vestjylland, nærmere betegnet Lemvig.. 
  • Jeg har boet hjemmefra siden jeg blev 16 og ønskede at starte på uddannelse som frisør, hvorfor jeg flyttede til Herning et kort stykke tid. 
  • Da uddannelsen var i hus, smuttede jeg til Oslo og arbejdede som noget helt andet - men frisørfaget kaldte mig hjem og jeg startede i en (dengang) cool salon i Århus, som jeg hurtig blev medejer af. Herfra freelancede jeg den som stylist på DRs successprogram Boogie og forskellige magasiner. Jeg solgte nogle smukke norske smykker.. Vi underviste og lavede show, men undervejs i processen mistede jeg min passion og mit hjerte for projektet.. Jeg kørte træt i det, og solgte min andel af salonen fra.. 
  • Arbejdede et kort stykke tid freelance som stylist, men endte med at bestyre en modebutik i Vejle, hvor jeg fik lidt af min "frihed" tilbage - og alt imens var kæresten og jeg flyttet til Kolding, hvor han arbejdede.. 
  • Derefter blev jeg ansat i en modebutik til herrer (ansat under min mand). Efter barslen med Mejse, kom jeg tilbage til butikken - blot som webshop/medie/deko-ansvarlig..  (Manden min er også rykket videre og arbejder nu hos et større dansk tøjmærke)
  • Sidste stop på vejen, inden selvstændighed (igen), blev et nyere herretøjs-mærke, hvor jeg var en grafisk blæksprutte og stod for hjemmesider, sociale medier, photoshoots af kollektion og billed redigering. Og tilmed en smule design af fx. T-shirts prints mm.Og så kom bogen RETROGULD til - en guide til lækre retro shoppe-destinationer, krydret med masser af inspiration til hvordan man kan bruge genbrug i sin egen indretning. Da bogen skulle have release-dato, kom jeg på konceptet RETROGULD marked, som skulle vise sig at blive mere en et éngangs-tilfælde!
  • Nu er jeg så hoppet ud som fuldtids kræmmer-mor for udstillerne af markedet RETROGULD. Jeg har nemlig startet mit eget freelance-firma, hvor jeg vil blogge, indrette, lege og gøre alle de ting, jeg ELSKER.. Jeg kan fx. ikke huske hvornår jeg sidst var spontan kreativ - eller hvornår jeg sidst bestemte over mine aftener.. Lad os håbe min beslutning giver mig mere fritid og den kreative skabertrang igen vil indfinde sig. 
- - - - - 

Tanker om min personlighed & stil:

Jeg har altid følt mig lidt anderledes og speciel... Jeg kan godt lide at skille mig ud og være anderledes, deraf også mine store passion for vintage tøj og skøre ting.. Jeg klæder mig på efter mit humør - men her om vinteren ender jeg faktisk altid i et par kedelige jeans, da sådan en farvestrålende vintage sommerkjole ikke heeeelt passer ind i billedet + jeg har en tendens til at gruble for meget over om kjolerne nu vil "passe ind" hvorend dagen fører mig hen.. Det er egentligt ret fjollet..

Jeg elsker hvordan en glad vintagekjole ikke blot løfter MIT humør, men også mine omgivelsers.. Jeg elsker at føle mig så feminin.. Men har skrubler over om jeg efterhånden er ved at være for gammel til at rende rundt i dem..


- Besøg min INSTAGRAMshop, hvor du kan shoppe mine vintagekjoler & retro ting - lige her- - - - -

Tanker om dét at være kreativ:

Jeg ELSKER at male og lave smukke ting med hænderne, men for mig er kreativitet meget mere.. Det er en anderledes tankegang, et spændende sammensat outfit.. Kreativitet er kernen indeni mig - den "gennemsyrer" alt hvad jeg foretager mig.. Men tålmodigheden er ikke altid stor - så projekter skal helst være færdige inden de er begyndt.. Jeg bestod iøvrigt aldrig mit sykørekort i folkeren, så det er desværre ikke så ofte en symaskine, jeg får kreativiteten ud med..  Men jeg har vovet mig ud i flere projekter med okay resultat.. Hækling er aldrig blevet til noget; mit første forsøg (en lille svamp) lignende en penis... Hmpfff... Jeg er ret nørdet og bidt af en gal computer - elsker at sidde og rode med grafiske programmer..

- Se mine sy-projekter her

- Se mine HAMA perle projekter her
- Se/download mine gratis prints til dine rammer her
- Se mine male-projekter her
- - - - -

Tanker om mit hjem og indretning:

Jeg kan ikke leve uden farver og personlighed... Det inspirerer mig og tiltaler min kreativitet... Heldigvis bifalder Frederik stilen og lader mig helt selv styre det.. Jeg er en samler uden lige - og vores hjem bærer præg af det.. Jeg har en passion for hjorte og kaniner i porcelæn, og elsker vaser med ansigter og andre små skøre figurer... Jeg elsker loppefund, og oser tit rundt i genbrugsbutikker for at gøre gode kup (provinsen styrer!!).. Vi har købt et fornuftigt // keeeeedeligt parcelhus som vi er igang med at trylle om til drømmehuset. Det bliver rigtig rigtig godt, omend rejsen har været hård.. 

- Se mere til vores reno-process lige her

- - - - -

Tanker om dét at blive gift:

Da jeg mødte Frederik var jeg ikke i tvivl; han var min... Det tog dog nogle drinks og nogle kampe imod min generthed - før han rent faktisk blev min.. Vi flyttede sammen i Århus efter at have kendt hinanden i et halvt år og siden har han været min soulmate, min modpol - min allerbedste ven.. Når jeg er skør og lidt for urealistisk får han mig ned på jorden.. Når jeg er stresset (læs; hysterisk) beroliger han mig.. Han lader mig være mig - med alt hvad det indebærer af spontanitet og skøre påfund.. Så da han humoristisk friede til mig (han tog vitterligt r..... på mig) med den fiiineste diamantring i det pureste plastik, kunne svaret kun blive "JA".. Vores bryllup var den 29. maj 2010 og blev liiige som jeg havde drømt om; afslappet med farver, træstubbe, grene, hjorte, kaniner og skøre påfund.. Jeg havde en begyndende lille babymave, som fungerede fint i min tyl-marengs af en brudekjole...

- se mere til vores bryllup her

- - - - - 


Tanker om dét at blive Mor:

Mejse kom til verdenen 31. oktober 2010 kl 10.12 efter meeeeget lang fødsel.. Hun var et rigtigt ønskebarn, som vi måtte vente på i 1,5 år efter vi mistede den første i 13.uge.. Jeg elskede hende lige da hun kom ud (havde sikkert gjort det inden da).. Hun var vores drøm, et kærlighedsbarn.. Det er vildt hvilke følelser sådan et lille menneske kan skabe inden i én (og her snakker vi både kærlighed og en enorm usikkerhed).. Jeg er solgt hver gang Mejse kigger på mig med hendes store øjne - og jeg glæder mig til ar lære hende at kende og se hende vokse op..  Det er klart det største der er sket i mit/vores liv; men samtidigt også det mest udfordrende (ihvertfald det første halve år) - dog en udfordring jeg aldrig ville være foruden... Mejse er fræk, charmerende og helt igennem fantastisk... Der må være noget om snakken med at børn selv vælger sine forældre - og at man får lige præcis det man kan magte...? 

- se alle indlæg om Blyp (pre Mejse) her
- Se alle indlæg med Mejse her
- Se indlæg om Mejse & Villas barnedåb herDen 16. maj 2014 kom Villa My så til verdenen - en ordentlig bassepige på +4600gram (men trods dét var det en drømmefødsel, der tog 20min).. Vi havde ellers forsvoret vi kun skulle have ét barn - men efter at se Mejse elske sine kusiner og andre børn, blev vi et øjeblik i tvivl.. (Villa kom dog til på hole-in-one, så vi fik faktisk ikke ordentligt tænkt over sagerne.. Nu måtte vi bare forholde os til at vi skulle have et barn mere..) At blive mor for anden gang var nemmere, for min usikkerhed var forduftet og jeg synes det gik langt bedre med at "læse" Villas behov... Hun er mild med kæmpe øjne og et stort garn..

- se alle indlæg med Villa her

- se indlæg om Villa og Mejses dåb her

Nu kender du mig lidt bedre - og jeg glæder mig til at lære DIG endnu bedre at kende
Vi blogges ved....


Frk. Trillingsgaard  // Louise

Hvis du vil følge med i mit ydmyge hverdagsliv, kan du jo også følge mig på instagram?